Nieuws

WTC Almere te zien in uitzending populaire serie Swanenburg

today29 december 2023 22

Achtergrond
share close

De derde aflevering van de populaire serie Swanenburg werd woensdagavond uitgezonden. De opnames vonden afgelopen juni plaats in het hoogste gebouw van Almere, het WTC, dat in de serie dient als het gebouw van het Openbaar Ministerie.

Coco, die zich zorgen maakt over de verslaving van haar vader, komt binnen door de draaideuren en meldt zich bij de balie van het gebouw. Vervolgens heeft ze een gesprek in één van de kantoren.

De aflevering waar het WTC in te zien is, is hier te bekijken. Het Almeerse gebouw is te zien na 33 minuten.

NPO start award

De serie Swanenburg is een familiedramaserie van KRO-NCRV over de rijke familie Praal. De familie krijgt in de serie te maken met zaken als liefde, loyaliteit, verraad, een onverwacht sterfgeval en moord. Telkens staat de vraag centraal: ‘Hoe ver ga je voor je familie?’

Het eerste seizoen kwam uit in 2021. Dat seizoen werd bekroond met een NPO Start Award voor meest gestreamde serie. Ook was het één van de hoogst gewaardeerde dramaseries uit dat jaar.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Appartementencomplex zwaar beschadigd door explosie in Parkwijk

Vanwege een explosie bij een appartementencomplex is de politie woensdagavond massaal aanwezig op het Bolacaciahof in Almere Parkwijk vanwege. Het pand is door de ontploffing zwaar beschadigd. De explosie was rond 19.30 uur en heeft een deel van de ingang uit de gevel geblazen. Meerdere omwonenden moesten hun huis uit, ze worden elders opgevangen. Er zijn geen gewonden. Er zijn de laatste maanden vaker explosies, anderhalve week geleden waren er […]

today28 december 2023 8


0%