Nieuws

Woonwinkel Home Island vertrekt uit Almere

today11 september 2023 84

Achtergrond
share close

De woonwinkel Home Island Interiors gaat weg uit Almere Centrum. De winkel zit nu nog aan de Schutterstraat, op die locatie zat voorheen de Blokker.

Een medewerker van Home Island Interiors geeft aan dat de vestiging in Almere naar Muiden gaat verhuizen, waar de woonwinkel ook al een vestiging heeft. Aan het einde van het jaar gaan de twee winkels samen naar een nieuwe locatie. Het is nog niet bekend welke locatie dat wordt.

De vestiging van boekhandel Stumpel in Almere Centrum gaat in oktober verhuizen naar het pand waar de woonwinkel nu nog in zit.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

F.I.T. Almere klaar voor nieuw seizoen in de eredivisie

De badmintonners van F.I.T. Almere hebben zich afgelopen maanden voorbereid op het nieuwe seizoen in eredivisie. De Almeerders komen uit op het hoogste niveau van Nederland en starten met twee uitwedstrijden. Zaterdag 16 september tegen is Drop Shot BC de tegenstanders en week later volgt DKC. Voor zondag 1 oktober staat de eerste thuiswedstrijd op het programma in sporthal Raggers in Parkwijk (Bongerdstraat). Het team is vrijwel ongewijzigd gebleven. Alleen […]

today11 september 2023 14


0%