Nieuws

Winst en verlies voor Almeerse hockeyers

today11 maart 2024 6

Achtergrond
share close

De dames van De Almeerse blijven het goed doen in de Overgangsklasse. Op eigen veld werd Voordaan met 4-3 verslagen, waardoor een goede klassering in zicht blijft. Met de mannen gaat het een stuk minder. Voordaan was met 2-5 te sterk, waardoor de Almeerders flink zijn afgezakt op de ranglijst.

Dames: De Almeerse – Rosmalen (4-3)

De dames van de Almeerse hebben zondag een nipte 4-3 overwinning behaald op Rosmalen. Hierdoor staan de Almeerse dames nu op een knappe derde plaats in de Overgangsklasse A.

Met nog negen wedstrijden te gaan is de achterstand op koploper Schaerweijde nu zeven punten. De nummer twee Gooische staat op vier punten voorsprong.

De volgende wedstrijd is zondag 17 maart uit tegen Terriërs, dat op de zevende plaatststaat, In Heiloo om 12:45 uur.

Heren: De Almeerse – Voordaan (2-5)

De Almeerse heren hebben hun wedstrijd tegen middenmoter Voordaan zondag met 2-5 verloren. Hierdoor is de ploeg naar de op een na laatste plaats afgezakt.

De Almeerders  begonnen niet goed en stonden al snel op een 1-0 achterstand. Ook hierna bleef Voordaan de betere ploeg en werd het na zeventien minuten 2-0. Daarna deed De Almeerse iets terug. Krijn Postuma scoorde in de 25e minuut uit een strafcorner de aansluitingstreffer.

Hierna was het Voordaan dat de wedstrijd binnen zes minuten besliste door drie keer te scoren en zo uit te lopen naar 1-5. Bram Cornelisse bepaalde de eindstand op 5-2 door in de 51e minuut uit een strafcorner te scoren.

Volgende week staat de zware uitwedstrijd tegen de nummer twee Victoria op het programma, de aanvang is 14:45 uur.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Onderhoud aan rotondes Boegdreef

De gemeente Almere gaat onderhoud uitvoeren aan rotondes op de Boegdreef. Dit zal zijn ter hoogte van de Hogering N207 en een deel van de Boegdreef zelf. Dit zal vanaf maandag 11 maart gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Noorderplassen West, Kruidenwijk en Muziekwijk. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt tussen de Kombuis en de rotonde bij de begraafplaats vervangen. Ook zullen de stootplaten, dat is een overgangsconstructie van de […]

today11 maart 2024 6


0%