Nieuws

Win een speelplek op het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Flevoland

today14 maart 2024 5

Achtergrond
share close

Poppodium de Meester organiseert dit jaar namens het Bevrijdingsfestival Flevoland de wedstrijd Songs for Freedom. Een strijd om een felbegeerde speelplek op het hoofdpodium op 5 mei. 

Songs for Freedom is een initiatief om de vrijheid te vieren en lokale talenten een podium te bieden. De competitie geeft artiesten, bands en songwriters uit provincie Flevoland de kans om hun interpretatie van vrijheid muzikaal te laten horen.

Tijdens de verschillende voorrondes in Flevoland krijgen acts de kans om de jury te overtuigen van hun kunnen en welke acts door mogen naar de finale. Tijdens de finale op 3 mei in Poppodium de Meester kiest zowel de jury als het publiek welke act hun Song for Freedom mag vertolken op het hoofdpodium van het bevrijdingsfestival.

Stuur vóór 1 april een opname in van jouw Song for Freedom door een mail te sturen naar: info@bevrijdingsfestivalflevoland.nl en vertel hierbij ook waarom dit nummer voor jou vrijheid betekent.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Laadpaaltarieven in Almere: zoveel kost het om je elektrische auto op te laden

Eén criminele bende zou verantwoordelijk zijn voor meerdere gewapende overvallen in Almere. Dat meldt de politie dinsdag in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. De groep misdadigers is volgens de politie verantwoordelijk voor zeker vier overvallen tussen september en december vorig jaar. De criminelen worden onder meer gelinkt aan overvallen op Primera’s aan de Haagbeukweg en het Noordeindepad in Almere Stad en Buiten. Ook is de bende volgens de politie verantwoordelijk voor een overval op een telecomwinkel […]

today14 maart 2024 6


0%