Nieuws

Wijkteam Almere Buiten organiseert gezond en fit festival

today28 februari 2024 3

Achtergrond
share close

Op woensdag 6 maart wordt er door het Wijkteam Almere Buiten Oost een gezond en fit festival georganiseerd. Er zijn door vrijwilligers, organisaties en partners uit de buurt allerlei activiteiten samengesteld.

Tijdens het festival staan er staan meer dan twintig activiteiten op de planning. Van trainingen over voedingswaarden tot een voorlichting over valpreventie. Sportliefhebbers kunnen zich inschrijven voor verschillende sportlessen, zoals kickboksen, tai chi of Zumba. Kinderen kunnen sporten in de gymzaal of meedoen met een voetbal clinic.

Het festival is van 9:00 tot 22:00 uur in buurtcentrum De Cartoon in Stripheldenbuurt. Inschrijven voor het festival kan tot en met 29 februari.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almere heft de hoogste toeristenbelasting van Flevoland

Toeristen die dit jaar overnachten in Almere betalen gemiddeld 6,70 euro toeristenbelasting per persoon per nacht. Dit bedrag is 2,9% hoger dan de toeristenbelasting in 2023. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar toeristenbelasting van Bungalowparkoverzicht.nl. Van alle provincies in Flevoland spant Almere de kroon met de hoogte van de toeristenbelasting. Het bedrag is ruim twee keer zo hoog als in Zeewolde, de nummer twee op de lijst. De rest […]

today28 februari 2024 9


0%