Nieuws

Werkzaamheden Hogering en Buitenring gepland: Provincie waarschuwt voor drukte

today9 augustus 2023 85

Achtergrond
share close

De Provincie Flevoland waarschuwt wegbestuurders voor verkeershinder de komende maanden op de Hogering en Buitenring. Daar vindt van 28 augustus tot 27 november groot onderhoud plaats.

Tijdens de werkzaamheden zal de weg grotendeels open blijven, maar zijn er op sommige momenten minder rijbanen beschikbaar. In het weekend of ‘s nachts kan het voorkomen dat gedeelten wel worden gesloten. De provincie waarschuwt voor extra drukte tijdens de spits. Tussen de kruising van de Grasweg en de kruising Polderdreef – Grote Vaartweg zal het asfalt en de vangrails worden vervangen.

Tegelijkertijd vinden ook voorbereidende werkzaamheden plaats bij de aansluiting van de Tussenring op de Hogering. Er wordt zand gestort om de talud waar de weg op ligt te versterken. Volgend jaar zal daar de toerit aan beide kanten worden verdubbeld.

Reisinformatie:

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Reizigersvereniging slaat alarm om plannen NS

Reizigersvereniging Rover waarschuwt de provincie en de gemeente Almere in een brief over de inkrimping van het aantal treinen in Flevoland. Rover vindt dat de provincie alles in het werk moet stellen om NS over te halen de plannen voor de nieuwe dienstregeling in Flevoland van volgend jaar te herzien. De NS wil volgend jaar in de daluren, het weekend en op vrijdag nog maar twee keer per uur een sprinter laten […]

today9 augustus 2023 137


0%