Nieuws

Werkzaamheden Boegdreef afgerond, omrijden niet langer meer nodig

today9 april 2024 3

Achtergrond
share close

Na vier weken verkeershinder zijn de werkzaamheden aan de Boegdreef in Almere afgerond. De dreef werd vanaf 10 maart in twee fasen afgesloten voor het verkeer.

Eerst ging de dreef dicht voor het verkeer vanuit Noorderplassen West richting de Hogering. De werkzaamheden werden na die eerste fase verplaatst naar de andere rijrichting op de Boegdreef.

De gemeente heeft bij de werkzaamheden het asfalt laten vervangen tussen de Kombuis en de rotonde bij de begraafplaats. Daarnaast zijn de stootplaten bij de brug over het Michelinpad vervangen. Een stootplaat is een overgangsconstructie van de weg naar de brug.

Ergernis bij omwonenden

De werkzaamheden leidden al snel tot ergernis bij weggebruikers. Vooral de bewoners van de Noorderplassen West kregen door de werkzaamheden te maken met lange omleidingen waarvoor geen alternatief was.

De aannemer had overigens tijdens het werk aan de dreef borden geplaatst om automobilisten aan te moedigen de snelheid te minderen.Ook werd gewaarschuwd voor de paddentrek die daar op dit moment plaatsvindt.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Man valt meisje lastig en zwaait daarna met mes in Stad

Omstanders in de Zoetelaarpassage in Almere Stad hebben maandagavond een man tegen de grond gewerkt die met een mes stond te zwaaien. Het incident vond even na 18:30 uur plaats. Volgens een woordvoerder van de politie viel de man eerst een meisje in de passage lastig. Toen zij en enkele mensen daar iets van zeiden, trok de man een mes en begon daarmee om zich heen te zwaaien. Omstanders slaagden […]

today9 april 2024 6


0%