Nieuws

Werkzaamheden aan Vlotbrugweg en Draaibrugweg duren tot eind 2024

today11 april 2024 4

Achtergrond
share close

De werkzaamheden aan de Vlotbrugweg en de Draaibrugweg op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten gaan maandag 15 april beginnen. Tijdens deze werkzaamheden wordt een deel van de riolering vervangen en wordt het asfalt vernieuwd. Dit duurt tot en met het einde van 2024.

De werkzaamheden worden verdeeld in verschillende fasen. Hierbij starten ze steeds met het verwijderen van het asfalt en de fundering, vervolgens vervangen ze de riolering, zodat ze daarna de verharding weer kunnen opbouwen. Elke fasen duurt ongeveer zes weken. Gedurende de werkzaamheden blijven bedrijven bereikbaar via een omleidingsroute.

Fase 1

 

Fase 2A

 

Fase 2B

 

Fase 3

 

Fase 4

 

Fase 5A

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Automobilist rijdt door na aanrijding op de Evenaar, maar laat afdruk kentekenplaat achter

Een automobilist is woensdagmiddag doorgereden na een aanrijding op de Evenaar. Een deel van de weg was daardoor een klein uur afgesloten. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Straat van Florida. Op de achterzijde van de aangereden auto is een deel van het kenteken van de auto te zien die er tegenaan is gereden. Een politieagent ter plaatse meldt dat de achterste auto via het gras was weggereden. De bestuurder […]

today11 april 2024 4


0%