Nieuws

Wat is er dit weekend te doen in Almere?

today26 april 2024 4

Achtergrond
share close

Dit weekend naar een expositie in de Kunstlinie, naar een pianoconcert of naar een familiefestival bij kunstpaviljoen M? Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere.

1. Expositie Stille Wateren

Wanneer: Dagelijks vanaf donderdag 25 april tot en met zondag 28 juli van 11:00 tot 17:00 uur

Waar: Kunstlinie

Entree: Regulier 7,50 euro en pashouders 5,00 euro

De expositie Stille Wateren vertelt het verhaal over de cruciale periode van de Nederlandse slavenhandel en de connectie met De Zuiderzee. Met een mix van interactieve installaties, beelden en kunstwerken ga je terug in de geschiedenis. Voor kinderen (tot 8 jaar) is er een speelexpo van ArtPlayground Sankofa waar ze op een lichte en vrolijke manier teruggaan naar de West-Afrikaanse roots.

2. Pianoconcert

Wanneer: Vrijdag 26 april van 19:30 tot 21:00 uur

Waar: Bonifatiuskerk, Muziekwijk

Entree: Volwassenen 21,00 euro, kinderen van 12 t/m 18 jaar 10,00 euro en kinderen t/m 12 jaar gratis.

In de Bonifatiuskerk is vrijdag een concert van pianist Michael Dorner. Het belooft een avond vol emotie te worden met een programma dat werken van Bach, Beethoven en een scala aan stukken van Chopin omvat.

3. Familiefestival Kunstpaviljoen M.

Wanneer: Zondag 28 april van 11:00 tot 16:00 uur

Waar: Kunstpaviljoen M.

Entree: 3,00 euro

Op zondag 29 april en zaterdag 11 mei organiseert kunstpaviljoen M. een familiefestival. Er zijn verschillende activiteiten, zo zal Mo Hersi zijn boek ‘Kapitein Mo en Co’ voorlezen. Voor muziekliefhebbers zijn er optredens van Kunstbende gepland. Ook kun je een kleurspinner of een kleurenkunstwerk maken.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Hockeyers met 2-8 onderuit tegen Kampong in bekerfinale

Twee keer achter elkaar de bekerfinale halen is een hele prestatie. Jammer genoeg gingen de heren van De Almeerse net als in 2023 flink onderuit. Het Utrechtse Kampong was in Almere met 2-8 veel te sterk voor de Almeerse hockeyers. Vorig jaar was Den Bosch, net als Kampong een hoofdklasser, met 2-6 de bekerwinnaar. Kampong kwam kwam al  na zes minuten al op voorsprong door een treffer van Mats Gruter. […]

today26 april 2024 3


0%