Nieuws

Twee nachten op rij explosie bij woning Odeonstraat, brand na tweede knal

today15 april 2024 2

Achtergrond
share close

Zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag als afgelopen nacht is er een explosie geweest bij een woning aan de Odeonstraat in Almere Stad. Bij de eerste explosie raakte een deur beschadigd. Afgelopen nacht brak er ook brand uit door de explosie.

Door die brand moesten de bewoners van het appartement vluchten en werd het hele wooncomplex ontruimd. De luide knal was rond 3.30 uur en in wijde omtrek te horen.

De eerste explosie was in de nacht van vrijdag op zaterdag kort na middernacht. Ook toen waren er mensen in de woning, maar die bleven ongedeerd.

De politie doet onderzoek en vraagt mensen die iets hebben gezien hebben contact op te nemen.

Foto: politie.nl

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gratis activiteiten in Almere tijdens de week van het jonge kind

Tijdens de week van het jonge kind, die maandag 15 april start, worden er in Almere verschillende gratis activiteiten georganiseerd door ROC Flevoland, Hogeschool Windesheim en de Nieuwe Bibliotheek. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor het belang van de eerste jaren van het kind. De fototentoonstelling ‘Veerkrachtig ouderschap’ is de hele week te zien in de Nieuwe Bibliotheek. “De portretten en bijbehorende verhalen geven de veerkracht […]

today15 april 2024 2


0%