Nieuws

Strandfestival ZAND wordt dit jaar tweedaags festival

today13 februari 2024 12

Achtergrond
share close

Strandfestival ZAND zal deze zomer niet één, maar twee dagen duren. Het festival zal plaatsvinden op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus op het strand in Almere Poort. Dat heeft de organisatie vorige week bekendgemaakt via social media.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand in Almere Poort. Hoewel het festival in 2013 en 2014 al eerder tweedaags was, besloot de organisatie destijds terug te keren naar een eendaags festival om de kwaliteit van het evenement te waarborgen. Dit jaar zal het festival twee dagen duren, maar zonder campingfaciliteiten voor overnachting.

Line-up

De line-up blijft nog even geheim, maar er zullen net zoals in voorgaande jaren bekende namen optreden. Eerder stonden onder andere Guus Meeuwis, Miss Montreal en Racoon optreden op het Almeerse podium.

De organisatie laat dinsdag 13 februari weten welke artiesten zullen optreden. Op dezelfde dag gaat ook de voorverkoop van start.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Treinstation Almere Centrum ondanks verbouwing niet beter beoordeeld

Ondanks de grote verbouwing van station Almere Centrum, geven treinreizigers het treinstation geen hoger cijfer dan vorig jaar. Dat blijkt uit de jaarlijkse Stationsbelevingsmonitor van de NS en ProRail. De andere vijf stations zijn door treinreizigers met een voldoende beoordeeld, maar desondanks laag uitgevallen op de ranglijst. In het rapport van de Stationsbelevingsmonitor zijn de beste gewaardeerde treinstations in Nederland in kaart gebracht op basis van beoordelingen van treinreizigers. Station Almere Centrum wordt niet hoger gewaardeerd dan voorheen. Ondanks de grootschalige renovatie […]

today13 februari 2024 12


0%