Nieuws

Stormloop op wachtlijst seizoenskaarten Almere City FC

today25 april 2024 9

Achtergrond
share close

Almere City FC heeft woensdag kort voor het middaguur een wachtlijst geopend voor supporters die volgend jaar een seizoenkaart aan willen schaffen. Nu al hebben meer dan duizend supporters zich hiervoor ingeschreven. 

Hoewel Almere City FC nog altijd niet zeker is van handhaving, wil de club wel vast het papierwerk in orde maken voor seizoen 2024-2025. Met een voorsprong van negen punten op RKC en 8 op Excelsior lijkt handhaving echter een kwestie van tijd.

Inschrijven voor een seizoenskaart kan via de website van Almere City FC (Klik hier om je in te schrijven). De supporters op de wachtlijst krijgen automatisch een bericht wanneer begin juni eventueel vrijgekomen seizoenkaartplekken in de verkoop gaan.

Almere City FC heeft grootse plannen om het aantal plaatsen op te krikken. In 2025 moet het Yanmar-stadion plaats bieden aan 6000 toeschouwers.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Zwaan die vorige week gewond werd gevonden, uiteindelijk toch ingeslapen

Vorige week ontving de dierenambulance een melding over een gewonde zwaan bij het Weerwater. Ondanks inspanningen was de zwaan onbereikbaar voor de medewerkers. Gelukkig slaagde de zwanenwerkgroep er uiteindelijk in de zwaan te lokken en te vangen. De verwondingen van de zwaan waren te ernstig, waardoor besloten is het dier te laten inslapen. De vermoedelijke oorzaak van de verwondingen is een botsing met de schroef van een boot. De dierenambulance […]

today24 april 2024 6


0%