Nieuws

Speciaal rechtbanklokaal in MBO College Poort geopend

today31 januari 2024 14

Achtergrond
share close

Bij het MBO College in Almere Poort is deze dinsdag het Legal Lab geopend. Het Legal Lab is een nieuw klaslokaal dat is ingericht als een echte rechtbank. Studenten gaan hier juridische vakken volgen en leren hoe ze moeten debatteren. 

Leerlingen van de opleiding Legal, Insurance & HR Specialist zullen voornamelijk gebruik maken van het nieuwe lokaal. “Op deze manier kunnen we aan leerlingen de juiste praktijkervaring meegeven”, vertelt Jennifer Resida, manager Marketing & Communicatie van MBO Colleges Almere & Lelystad.

De officiële opening van het klaslokaal is dinsdag 30 januari van 16:00 tot 17:30 uur. Tijdens de opening zijn rechters, advocaten en juristen uitgenodigd om mee te doen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerder opgepakt bij bankhelpdeskfraudezaak, 70.000 euro buitgemaakt

In een bankhelpdeskfraudezaak zijn zes verdachten uit Almere, Amsterdam en Heemskerk aangehouden, nadat dertig slachtoffers voor meer dan 70.000 euro zijn opgelicht. De verdachten, tussen de 23 en 48 jaar, deden zich voor als bankmedewerkers. De mannen zouden phishingmails hebben verstuurd naar de slachtoffers, waarbij ze zich voordeden als de Kamer van Koophandel of DigiD. De slachtoffers werden een dag later gebeld met de mededeling dat ze het slachtoffer waren geworden van een hack. De oplichters overtuigden de slachtoffers om […]

today31 januari 2024 9


0%