Nieuws

Sara Wennekes naar Olympische Spelen

today5 februari 2024 1

Achtergrond
share close

Sara Wennekes is zeker van deelname aan de Olympische Spelen in Parijs. De Almeerse windfoilster eindigde op Lanzarote voor haar concurrent voor het olympische ticket Lilian de Geus.

Bij de vrouwen wezen de zeilbond en NOC*NSF twee momenten aan om punten te scoren in de strijd om olympische deelname. De Geus werd drie keer wereldkampioen en vertegenwoordigde Nederland op twee Olympische Spelen.

Wennekes, geboren in Amsterdam en opgegroeid in Almere, leerde bij bij de windsurfvereniging Almere Centraal sufren en zal dus aanstaande zomer in Parijs Nederland vertegenwoordigen op dit nieuwe olympische onderdeel.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Politie waarschuwt voor gevaarlijke medicijnen gestolen bij inbraak

Nieuws

‘Grote Almeerse drugssmokkelaar opgepakt in Turkije’

De voor drugssmokkel gezochte Nederlander Rawi Q. is zaterdag aangehouden in Istanbul, meldt het Turkse staatspersbureau AA. Diverse media melden dat Q. uit Almere komt. Hij wordt verdacht internationaal grote hoeveelheden cocaïne te smokkelen, vooral naar Nederland. De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Ali Yerlikaya meldt op X dat Rawi Q. werd aangehouden tijdens een speciale politieoperatie. De Nederlander zou 6 ton drugs naar Nederland hebben gesmokkeld, per boot en via de […]

today5 februari 2024 2


0%