Nieuws

Restaurant met Zuid-Oost Aziatische keuken geopend in Stad

today20 september 2023 6

Achtergrond
share close

In Almere Stad is een het nieuwe restaurant Pohn Qsine geopend. Dit restaurant heeft gerechten op de kaart uit landen als Laos, Thailand en Vietnam. De koks die bij het restaurant werken komen ook uit die landen.

Pohn Qsine werkt met verse producten die ze uit Azië importeren. Ze kopen die meerdere keren per week in. Op de kaart staan verschillende wokgerechten, curry’s en soepen, maar ook het bekende Pad Thai is te bestellen.

Naast vlees- en visgerechten en een mogelijkheid tot vegetarische gerechten, is er ook deel van de kaart gereserveerd voor vegan-gerechten. Verder kan het eten extra pittig of juist milder worden geserveerd.

Pohn Qsine is gevestigd aan Belfort 8 en dinsdag tot en met zondag geopend van 14:30 tot 21:30.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Buurt is bang na aanslag op woning in Poort, De Alliantie wil dat huurster vertrekt

Woningcorporatie De Alliantie wil een huurster uit een appartement in Almere Poort zetten, omdat er vorige maand bij de woning een explosie plaatsvond. Vier woningen raakten daarbij beschadigd en werden ontruimd. Bij de rechtbank in Almere diende dinsdag een kort geding over de uitzetting. Volgens de woningcorporatie was de explosie een aanslag gericht op de partner van de vrouw. Deze man zou zich in het criminele circuit bevinden. De partner […]

today20 september 2023 11


0%