Nieuws

Positieve reacties op optreden Keizer in ‘The Passion’

today3 april 2024 1

Achtergrond
share close

De Almeerse rapper Keizer (36 jaar), speelde afgelopen donderdag de rol van Judas in ‘The Passion’. ‘The Passion’ is een Nederlands muzikaal-Bijbels evenement over het lijden en sterven van Jezus Christus. Er waren vele positieve reacties op het optreden van de Almeerder. “De keizer van de avond”, was één van de positieve reacties van een kijker op X.

‘The Passion’ wordt elk jaar in een andere stad opgenomen. Dit jaar gebeurde dat in Zeist. Een andere traditie van het programma ‘The Passion’ is dat verschillende bekende Nederlanders, waaronder dus dit jaar Keizer, de rollen in het programma op zich nemen.

‘Deel van iets groots’

Keizer speelde Judas en had daarmee één van de hoofdrollen in het programma. Judas is door velen gehaat omdat hij als verrader wordt gezien in het Bijbelse verhaal, omdat hij Jezus volgens dat verhaal heeft verraden. Voor rapper Keizer was er een duidelijke reden om mee te willen spelen in ‘The Passion’, blijkt uit een interview op NU.nl. “Het is een kans om deel uit te maken van iets groots”, aldus Keizer.

Er waren vele positieve reacties op het optreden van Keizer op sociale meida. Met name zijn vertolking van het nummer ‘t is te laat’, een Nederlandse bewerking van de Linkin Park-hit “In the End” uit 2002, viel in de smaak. “De betse Judas van de laatste jaren”, schreef iemand.

Bron foto: Wikimedia Commonsd

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Drie aanhoudingen voor straatroof dankzij inzet politieheli

Drie minderjarigen zijn maandagavond aangehouden voor het plegen van een straatroof aan de IJsselmeerweg in Almere. De politie kwam op de melding af en kon de drie kort daarop aanhouden na de inzet van een politiehelikopter. Onder bedreiging van een mes pakten de drie de telefoon van het slachtoffer af. De daders liepen met de verdachte mee tot de Braakmankreek en daar gingen ze er vandoor. Maar die vlucht mislukte […]

today3 april 2024 10


0%