Nieuws

Politie doet onderzoek en zoekt beelden na vondst lichaam in het water

today18 april 2024 2

Achtergrond
share close

Het onderzoeksteam van de politie is op zoek naar beelden die zijn gemaakt in de omgeving van de Papaverstraat/Beursjeskruidstraat. Dit naar aanleiding van een incident waarbij een overleden persoon zaterdag 13 april rond 15.15 uur in het water nabij de Papaverstraat werd aangetroffen.

Het gaat om beelden die zijn vastgelegd tussen woensdag 10 april 00.00 uur ‘s nachts en 07.00 uur ‘s ochtends. De politie voert momenteel een onderzoek uit en wil graag in contact komen met mensen die iets verdachts hebben gezien of camerabeelden hebben van de omgeving.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Bussen Almere staan zaterdag drie minuten stil

Busvervoerders EBS en Keolis (Allgo) zetten zaterdagavond om 22.30 uur alle bussen drie minuten lang stil. Ze doen dit in navolging van NS, die dit met alle treinen doet. Aanleiding is een recent geweldsincident in Delft. Daarbij werden een hoofdconductrice en machinist mishandeld door een groep jongeren. De busvervoerders willen samen met andere vervoerders in het land een sterk signaal afgeven en daarom doen ze mee aan de actie. Ze laten […]

today18 april 2024 5


0%