Nieuws

Podcast voor Almeerse jongeren: wat maakt Almere zo speciaal?

today1 maart 2024 2

Achtergrond
share close

Het jongerenplatform ALLY LIFE start met een podcastavond. Tijdens de podcast worden de ontwikkelingen van de stad Almere door de ogen van jongeren besproken. 15 maart is er een live opname van de podcast ALLY Talks in NOW’s THE TIME aan Belfort 17 in Almere Centrum.

De host van de podcast is Julia van der Most en zij gaat in gesprek met verschillende tafelgasten. De gasten delen hun mening en visie over de toekomst van de stad. Wat maakt Almere zo speciaal? Wat zijn de hoogtepunten en waar liggen de verbeterpunten?

Mensen zijn welkom om als live publiek aanwezig te zijn bij de opnames van de podcast. De inloop begint om 18.00 uur en na afloop is er een DJ aanwezig.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gemeente: ‘Almere kent als snel groeiende nieuwe stad een forse sociale problematiek’

Almere heeft onderzoek laten doen naar hoe het gaat met de inwoners van de stad. Daaruit blijkt dat het goed gaat met het grootste deel van de inwoners, maar het College van Burgemeester en Wethouders noemt een aantal uitkomsten ‘alarmerend’ en wil hierover in gesprek met de raad. Een woordvoerder geeft aan: “Almere heeft last van een driedubbele groeipijn.” Het is voor het eerst dat er in Almere zo’n grootschalig onderzoek […]

today1 maart 2024 4


0%