Nieuws

Mogelijke kinderlokker in Stripheldenbuurt

today10 april 2024 5

Achtergrond
share close

De politie is op zoek naar een mogelijke kinderlokker in de Stripheldenbuurt. Volgens bewoners van de buurt heeft de man vorige week twee pogingen gedaan om kinderen te lokken. De politie is op de hoogte van de meldingen en vraagt bij verdachte situaties om 112 te bellen.

Op basis van de twee situaties is er door ooggetuigen een signalement opgesteld dat wordt gedeeld op sociale media. Het zou gaan om een donkere, oudere man met zwart/grijs haar. Hij zou een fors postuur hebben en van gemiddelde lengte zijn. De man werd gezien in volledig zwarte kleding, waarbij zijn gezicht deels bedekt was met waarschijnlijk een mondkapje.

Situaties

De eerste keer zou de man op een vrijdagochtend een meisje lastig hebben gevallen. Hij vroeg haar of zij hem wilde helpen zoeken naar zijn kat. Het meisje is toen weggerend, waarna de man in zijn auto vertrok.

Diezelfde vrijdagmiddag sprak hij ook een jongetje aan in de speeltuin op het Paulus de Boskabouterhof. Hij vroeg twee keer aan het jongetje of hij mee wilde komen, waarbij hij ook handgebaren maakte. Het jongetje is toen weggerend. De au pair heeft de man gezien, maar het is niet zeker of het om dezelfde persoon ging.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Omwonenden school Stedenwijk zijn verkeerschaos zat: ‘Zat een keer klem’

Omwonenden van de Al Iman-school in Almere Stedenwijk ervaren veel verkeersoverlast. “Een ritje van drie minuten duurt nu soms wel vijf keer zo lang”, vertelt Linda Rijerkerk. Zij is één van de omwonenden die dagelijks met de problemen te maken heeft. De drukte ontstaat vlak voor en na schooltijd, wanneer ouders hun kinderen komen brengen en halen. Inwoners van de straten in de omgeving van de school klagen over lange […]

today9 april 2024 3


0%