Nieuws

Man valt meisje lastig en zwaait daarna met mes in Stad

today9 april 2024 6

Achtergrond
share close

Omstanders in de Zoetelaarpassage in Almere Stad hebben maandagavond een man tegen de grond gewerkt die met een mes stond te zwaaien. Het incident vond even na 18:30 uur plaats.

Volgens een woordvoerder van de politie viel de man eerst een meisje in de passage lastig. Toen zij en enkele mensen daar iets van zeiden, trok de man een mes en begon daarmee om zich heen te zwaaien. Omstanders slaagden er uiteindelijk in om de man te vloeren.

De politie, die inmiddels was gewaarschuwd, kon de man meenemen naar het bureau. Het is niet bekend waarom hij ineens zo agressief werd. De Zoetelaarpassage was enige tijd voor onderzoek afgezet. Niemand raakte bij het incident gewond.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

De lente wordt gevierd in het Vroege Vogelbos met een nieuwe ‘beweegroute’

Het is lente en dat betekent dat mensen naar buiten willen. In het Vroege Vogelbos werd daarom dit weekend het lentefeest gehouden. Het doel van het lentefeest is om de inwoners van Almere in contact te brengen met de natuur, de seizoenen en de dieren. Rondom de schaapskooi aan de Muiderweg werden allerlei activiteiten georganiseerd zoals workshops, excursies, een zaden- en plantenruilmarkt en kindertheater. “Met het lentefeest starten we ons […]

today8 april 2024 4


0%