Nieuws

Lange file na ongeluk op A6 bij Almere Buiten, één persoon naar ziekenhuis

today1 september 2023 2

Achtergrond
share close

Een vrachtwagen is donderdagmiddag van de weg geraakt op de A6 bij Almere Buiten. Volgens de politie was de bestuurder onwel geraakt en is hij ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de rijstroken werd afgezet vanwege het ongeluk, maar volgens de politie is deze inmiddels weer vrijgegeven.

Meerdere hulpdiensten werden voor het ongeluk opgeroepen, waaronder de brandweer.

Door het ongeluk ontstond er in de richting van Almere een lange file tussen Almere-Oostvaarders en Lelystad. De vertraging was op het hoogtepunt ruim vijftig minuten.

In een eerdere versie van dit bericht meldde Omroep Flevoland en 1Almere op basis van informatie van de politie dat er één persoon gewond was geraakt bij het ongeluk. Dit bleek onjuist; de bestuurder was onwel geworden en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Sinterklaas komt 18 november aan in Almere met grote parade

Het duurt nog even, maar op zaterdag 18 november is het zover: Sinterklaas komt dan aan in Almere. De Sint maakt een parade door Almere Centrum. Om 14:30 uur zal Sinterklaas aankomen op de Esplanade. Vervolgens stapt de goedheiligman in een treintje om daarmee de Sintparade te starten. De parade doet verder de Traverse, de Passages, Schutterstraat, Forum, Diagonaal, Stationsstraat en de Metropolestraat aan. Tijdens zijn treinrit wordt de Sint vergezeld door […]

today31 augustus 2023 2


0%