Nieuws

Kritiek op het uitvak van Almere City

today7 februari 2024 4

Achtergrond
share close

Er was na de wedstrijd tussen Almere City en Excelsior van afgelopen vrijdag veel kritiek op het uitvak in Almere. ‘’Een hek waar niet doorheen te kijken is, een cornervlag waarnaar we nog steeds op zoek zijn en het schijnt dat jullie ook een achterlijn hebben?’’, zegt de supportersvereniging van Excelsior.

Op verschillende social media platformen hebben de supporters van Excelsior zich uitgelaten over het uitvak van Almere City. ‘’Het is onmogelijk om als supporter op fatsoenlijke wijze de wedstrijd te volgen vanuit dit vak.’’, vermelden ze in een mail die ze hebben gestuurd naar Almere City. ”We nodigen jullie volgend seizoen graag uit om, als wij weer bij jullie op bezoek gaan, met ons plaats te nemen in jullie uitvak om zelf te zien dat dit uitvak echt niet kan.”

Supporterscollectief Nederland, een overkoepelende organisatie voor alle supportersverenigingen, heeft een enquête waarin de supporters kunnen aangeven wat er goed ging en wat er beter kan. Ze sporen de supporters van Excelsior aan deze in te vullen over het uitvak van Almere City. Met de resultaten kunnen ze mogelijk aantonen dat het uitvak moet worden aangepakt.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

SoLow verhuist naar een nieuw pand

De winkel SoLow aan de Stadhuisstraat 8 verhuist binnenkort naar een paar panden verderop. Vanaf 21 maart opent de winkel namelijk de deuren aan de Schutterstraat 18. Hierdoor krijgt de winkel niet alleen meer ruimte, maar ook een extra verdieping. Wat er in het oude pand komt is nog niet bekend. SoLow komt met deze verhuizing terecht in de straat met winkels als My Jewellery, G-Star RAW en Triumph Lingerie. SoLow is […]

today7 februari 2024 8


0%