Nieuws

Komende week werkzaamheden aan busbanen van lijn 330 en 322

today20 oktober 2023 7

Achtergrond
share close

Aankomende week wordt er aan de busbanen gewerkt. Vanaf 23 oktober vervallen er verschillende haltes op de route van buslijn 330 (Almere Station Buiten – Amsterdam Bijlmer ArenA) en buslijn 322 (Almere Stad Parkwijk – Amsterdam Amstelstation). De werkzaamheden duren tot 28 oktober 03:00.

Voor buslijn 330 moet je gebruik maken van haltes Greta Garboplantsoen en Parkwijk station. Voor buslijn 322 moet je gebruik maken van de haltes Greta Garboplantsoen, Parkwijk-Zuid en Parkwijk-Midden.

Vervallen haltes
De volgende haltes vervallen door de werkzaamheden voor buslijn 330: Hortes, Kasteel, Veluwsekant, Walt Disney Plantsoen, Danswijk, Sallandsekant, Tussen de Vaarten Zuid en Tussen de Vaarten Midden. Voor buslijn 322 vervallen de volgende haltes: Hortus, Kasteel, Veluwsekant, Sallandsekant, Tussen de Vaarten Zuid, Tussen de Vaarten midden, Tussen de Vaarten Noord en Verzetswijk.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

‘Illegale puppyhandel na onderzoek gemeente niet meer mogelijk’

De gemeente Almere heeft voldoende bewijs gevonden op het terrein van de illegale Almeerse puppyhandelaar. Dat meldt Karen Soeters van de dierenbeschermingsorganisatie House of Animals. Volgens haar kan de gemeente daar door de vondst nu handhaven waardoor de illegale handel er niet meer kan plaatsvinden en kan er een dwangsom worden opgelegd. De organisatie sprak een maand geleden samen met de Partij voor de Dieren haar zorgen uit over de handelaar die […]

today20 oktober 2023 7


0%