Nieuws

Hockeyers met 2-8 onderuit tegen Kampong in bekerfinale

today26 april 2024 3

Achtergrond
share close

Twee keer achter elkaar de bekerfinale halen is een hele prestatie. Jammer genoeg gingen de heren van De Almeerse net als in 2023 flink onderuit. Het Utrechtse Kampong was in Almere met 2-8 veel te sterk voor de Almeerse hockeyers. Vorig jaar was Den Bosch, net als Kampong een hoofdklasser, met 2-6 de bekerwinnaar.

Kampong kwam kwam al  na zes minuten al op voorsprong door een treffer van Mats Gruter. De Almeerse wist nog gelijk te komen via een strafbal.

Isaac Jozefzoon werd onderuit gehaald door de keeper van Kampong Steven Verhoogt. De strafbal werd raak geschoten door Youri de Bie: 1-1.

Binnen een half uur werd de hoop op een goede afloop voor de Almeerders echter de grond in geslagen. Jelle Phijffer en Boet Phijffer tekenden in de 22e en 28e minuut voor 1-2 en 1-3. Laatstgenoemde scoorde ook de vierde en vijfde treffer voor zijn team.

Silas Lageman en Rik Sprengers tekenden voor 1-6 en 1-7, waarna Krijn Postuma de tweede Almeerse treffer binnen schoot.  Jens de Vuijst bepaalde de eindstand op 2-8, waardoor Kampong de Gold Cup mee naar huis mocht nemen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

SPFA ook komende vijf jaar lokale omroep, Easy FM en 1Almere kunnen door

De Stichting Productie Fabriek Almere (SPFA) is ook de komende vijf jaar de lokale omroep van Almere. Dat heeft de gemeenteraad donderdagavond besloten. De raad kon kiezen tussen twee partijen, SPFA en Omroep Almere. SPFA was de afgelopen vijf jaar de lokale omroep en zendt uit op de radio via Easy FM en op TV en online wordt de naam 1Almere gevoerd. Directeur Arno van Boven van SPFA reageert opgetogen […]

today26 april 2024 16


0%