Nieuws

Het weer van woensdag 20 september: af en toe zon, droog

today20 september 2023 4

Achtergrond
share close

Vandaag staat er nog steeds een stevige wind, maar wel minder in vergelijking met gisteren. Boven de stad staat er een vrij krachtige zuidenwind en op het Markermeer krachtig, windkracht 6. Verder is er vrij veel bewolking, maar de zon breekt ook af en toe door. Het blijft daarbij overal droog en het wordt maximaal 20 graden.

Vanavond en vannacht wordt de bewolking dikker vanuit het westen en later in de nacht neemt de kans op regen toe vanuit het westen. Het zal zeker niet koud zijn met een graad of 16.

Morgen wordt het een natte dag in de stad. Het regent enige tijd en in totaal kan er 10 tot 13 millimeter vallen. De temperatuur stijgt naar een graad of 18 bij een matige tot krachtige wind uit een zuidelijke richting. Vrijdag nog een paar buien, maar ook weer ruimte voor de zon.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Restaurant met Zuid-Oost Aziatische keuken geopend in Stad

In Almere Stad is een het nieuwe restaurant Pohn Qsine geopend. Dit restaurant heeft gerechten op de kaart uit landen als Laos, Thailand en Vietnam. De koks die bij het restaurant werken komen ook uit die landen. Pohn Qsine werkt met verse producten die ze uit Azië importeren. Ze kopen die meerdere keren per week in. Op de kaart staan verschillende wokgerechten, curry’s en soepen, maar ook het bekende Pad […]

today20 september 2023 5


0%