Nieuws

‘Grote Almeerse drugssmokkelaar opgepakt in Turkije’

today5 februari 2024 2

Achtergrond
share close

De voor drugssmokkel gezochte Nederlander Rawi Q. is zaterdag aangehouden in Istanbul, meldt het Turkse staatspersbureau AA. Diverse media melden dat Q. uit Almere komt. Hij wordt verdacht internationaal grote hoeveelheden cocaïne te smokkelen, vooral naar Nederland.

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Ali Yerlikaya meldt op X dat Rawi Q. werd aangehouden tijdens een speciale politieoperatie.

De Nederlander zou 6 ton drugs naar Nederland hebben gesmokkeld, per boot en via de lucht. Q. stond,volgens de Turkse minister, gesignaleerd bij Interpol.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Werkzaamheden vanaf 7 februari: acht bruggen in Almere niet veilig genoeg

Acht bruggen aan de Waddendreef in Almere voldoen niet aan de verkeersveiligheidsrichtlijnen. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente. Op 7 februari beginnen de eerste werkzaamheden. Het verkeer wordt daarom omgeleid. Dit duurt volgens de gemeente tot halverwege maart. Het gaat om een verhoging van de leuningen van de Noord- en Zuidkanten van de 2e Beatrixpoort, de 2e Parkweteringbrug, de 2e Prinsenpoort en de Landvoogdpoort. De 2e Prinsenpoort wordt als […]

today5 februari 2024 2


0%