Nieuws

Gigantisch hart beweegt zich door Almere voor Valentijnsdag

today9 februari 2024 6

Achtergrond
share close

In Almere kan je op zaterdag 10 februari op de foto met een enorm hart. Dat kan zowel alleen als samen met je geliefde of een speciaal iemand in jouw leven. Er loopt dan een heus Valentijnsteam door de stad met het gigantische hart.

Het team is speciaal in het leven geroepen om Valentijnsdag alvast te vierenBezoekers kunnen die zaterdag dus met hun favoriete persoon op de foto. De foto’s zijn dan op 14 februari terug te vinden op de Facebookpagina van Almere Centrum.

Naast een foto met je geliefde of een speciaal iemand kan je ook alleen op de foto met het hart. Zo kan je bijvoorbeeld door op de foto te gaan met het hart iemand op een bijzondere manier verrassen. Denk daarbij aan een zelfgemaakt bordje met een lieve tekst of zelf een aanzoek.

Andere activiteiten

Naast het gigantische hart, zijn er nog veel meer dingen te doen in de stad rond Valentijnsdag. Er is een Speed Dating Borrel, speciaal voor 50-plussers, maar ook allerlei activiteiten rondom seks in de Nieuwe Bibliotheek. Maar je kan natuurlijk ook romantisch uit eten gaan.

Ook zijn er genoeg acties rondom de liefdesdag. Bij Drewes heeft bijvoorbeeld een romantische high tea in de aanbieding. Datzelfde geldt voor The Black Cockatoo; daar kan je een vegan high-tea bestellen. Daarnaast heeft Strand 22 nog

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse Natalja wint BMW bij Postcode Loterij

Natalja uit Almere heeft een BMW i5 M60 xDrive gewonnen bij de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste haar met dit nieuws. Natalja woont sinds een aantal jaar in Nederland met haar vrouw en twee kinderen. De Oekraïense werkt bij het Aidsfonds. Zij werkt daar aan een project dat is gefinancierd met een bijdrage van de Postcode Loterij. Ze reageert: “Ik speel nog niet zo lang mee, dus ik had […]

today8 februari 2024 6


0%