Nieuws

Gemeente wil blauwe parkeerzones voor garages Almere Haven

today28 februari 2024 7

Achtergrond
share close

De gemeente Almere wil bij de Brinkgarage en Sluisgarage in Almere Haven een blauwe zone instellen. In deze blauwe zones mag een auto maximaal twee uur geparkeerd staan. “We willen de zone instellen om de parkeerplaatsen op de begane grond zoveel mogelijk beschikbaar te hebben voor korte parkeerders”, legt de gemeente uit.

Bewoners en bezoekers die langer willen parkeren, kunnen dan gebruik maken van de bovenverdiepingen of de omgeving. Volgens de gemeente zijn daar voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

In een brief aan omwonenden geeft de gemeente aan dat er nog bezwaar gemaakt kan worden tegen dit besluit. “U heeft hiervoor tot zes weken na de datum van publicatie de tijd”, schrijven ze.

“Dit besluit is tijdelijk, en we zullen de effecten nauwlettend in de gaten houden voordat een definitief besluit wordt genomen.” De gemeente belooft omwonenden op de hoogte te houden van ontwikkelingen rondom de blauwe zones.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Wijkteam Almere Buiten organiseert gezond en fit festival

Op woensdag 6 maart wordt er door het Wijkteam Almere Buiten Oost een gezond en fit festival georganiseerd. Er zijn door vrijwilligers, organisaties en partners uit de buurt allerlei activiteiten samengesteld. Tijdens het festival staan er staan meer dan twintig activiteiten op de planning. Van trainingen over voedingswaarden tot een voorlichting over valpreventie. Sportliefhebbers kunnen zich inschrijven voor verschillende sportlessen, zoals kickboksen, tai chi of Zumba. Kinderen kunnen sporten in […]

today28 februari 2024 8


0%