Nieuws

Gemeente waarschuwt voor oplichters: ‘Bieden namens ons diensten aan’

today8 maart 2024 16

Achtergrond
share close

De gemeente Almere waarschuwt inwoners voor oplichters die doen alsof ze diensten aanbieden als samenwerkingspartner van de gemeente. Dit terwijl dat helemaal niet klopt volgens het Facebook-account van de gemeente. Ze roept inwoners dan ook op om alert te zijn.

Het gaat volgens de gemeente om bijvoorbeeld riolerings- of energiebesparingsdiensten. Door aan te geven dat ze samenwerken met de gemeente, is de informatie geloofwaardiger. Dat terwijl in een aantal gevallen de dienst helemaal niet samenwerkt met de gemeente.

Inwoners die gebeld worden en de situatie niet vertrouwen, worden daarom door de gemeente gevraagd om de informatie die ze krijgen te dubbelchecken. Ze kunnen dan bijvoorbeeld een e-mail sturen naar de gemeente op info@almere.nl of bellen naar 14 036.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

F.I.T. Almere maakt zich op voor halve finale landskampioenschap

Voor de Almeerse badmintonners van F.I.T. Almere breekt een cruciale fase in de strijd om het landskampioenschap aan. Komend weekeinde komt BC Drop Shot op bezoek voor de tweede play-off wedstrijd. De Almeerders wonnen de eerste ontmoeting met 2-5 en hebben aan vier punten genoeg om zich te plaatsen voor de finale. Vier jaar geleden, in 2020, wisten de Almeerse badmintonners nog de landstitel te veroveren. Omdat F.I.T. Almere als […]

today7 maart 2024 5


0%