Nieuws

F.I.T. Almere maakt zich op voor halve finale landskampioenschap

today7 maart 2024 2

Achtergrond
share close

Voor de Almeerse badmintonners van F.I.T. Almere breekt een cruciale fase in de strijd om het landskampioenschap aan. Komend weekeinde komt BC Drop Shot op bezoek voor de tweede play-off wedstrijd. De Almeerders wonnen de eerste ontmoeting met 2-5 en hebben aan vier punten genoeg om zich te plaatsen voor de finale.

Vier jaar geleden, in 2020, wisten de Almeerse badmintonners nog de landstitel te veroveren.

Omdat F.I.T. Almere als tweede is geëindigd in de eredivisie moet het eerst aantreden in een play-off met het Haagse BC Drop Shop. De winnaar van het tweeluik speelt op 23 maart tegen Dunlop DKC dat als eerste eindigde in de competitie en zich direct plaatste voor de finale.

Deze tweede play-off wedstrijd wordt gespeeld op 9 maart om 19.00 uur in sporthal Raggers in Parkwijk.

 

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nieuwe koffiebar op komst in centrum Oosterwold

Koffieliefhebbers, maak je klaar! In mei opent koffiebar Heilige Boon haar deuren, gelegen in het winkelcentrum van Almere Oosterwold, naast Aktief Bloemsierkunst. “Na ruim 8 jaar achter de schermen te hebben gewerkt van Aktief Bloemsierkunst komt mijn droom uit: een eigen koffiebar.”, vertelt Rogier Bins op LinkedIn. Er is een uitgebreid assortiment aan koffies die geserveerd gaan worden. Naast koffie biedt Heilige Boon een scala aan lekkernijen, waaronder macarons, chocolade, […]

today7 maart 2024 16


0%