Nieuws

F.I.T. Almere klaar voor nieuw seizoen in de eredivisie

today11 september 2023 19

Achtergrond
share close

De badmintonners van F.I.T. Almere hebben zich afgelopen maanden voorbereid op het nieuwe seizoen in eredivisie. De Almeerders komen uit op het hoogste niveau van Nederland en starten met twee uitwedstrijden.

Zaterdag 16 september tegen is Drop Shot BC de tegenstanders en week later volgt DKC. Voor zondag 1 oktober staat de eerste thuiswedstrijd op het programma in sporthal Raggers in Parkwijk (Bongerdstraat).

Het team is vrijwel ongewijzigd gebleven. Alleen Timo Stoffelen vertrok naar BC Amersfoort. De coaching is dit jaar opnieuw in handen van Dave Khodabux.

De eredivisie bestaat uit acht teams en die spelen allemaal een uit- en een thuiswedstrijd. De nummer 1 plaatst zich direct voor de finale, de nummers 2 en 3 spelen twee play-offwedstrijden. De winnaar hiervan plaatst zich ook voor de finale waarin dan wordt gestreden om de landstitel.

Doelstelling van de F.I.T. Almere is om zich minimaal te plaatsten voor de play-offs. In het seizoen 2020/2021 wonnen de Almeerders de landstitel.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Explosie verwoest voordeur van woning in Oostvaardersbuurt

Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag een explosief laten afgaan bij een huis aan de Vrije Zeestraat in Almere Buiten. Door de ontploffing werden de voordeur en de ramen in het kozijn ernaast compleet verwoest. Er raakte niemand gewond. De explosie in de Oostvaardersbuurt was rond middernacht. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Er zijn dit jaar in Almere al meerdere explosies geweest bij woonhuizen. De meest recente ontploffing was vorige […]

today11 september 2023 25


0%