Nieuws

Enorme rij voor Kunstlinie bij presentatie boek Dennis Schouten

today3 april 2024 6

Achtergrond
share close

Het was een lange rij, dinsdagavond voor De Kunstlinie in Almere Stad. De bekende YouTuber en tv-persoonlijkheid Dennis Schouten presenteerde niet alleen zijn boek, maar nam samen met Jan Roos ook live een aflevering op van het populaire Roddelpraat. De avond was stijf uitverkocht en de rij voor de ingang dan ook immens.

In het boek ‘Beschadigd: op weg naar de dood’ van Dennis Schouten gaat het over zijn moeizame jeugd en de doodswens van de 28-jarige Tukker.  De moeder van Schouten kampt met het Münchhausen-by-proxysyndroom, een syndroom waarbij een ouder een kind opzettelijk ziek maakt.

Afgelopen week vertelde Schouten nog aan het ANP dat hij uit respect voor zijn zus geen einde aan zijn leven maakt, maar dat hij dat op termijn wel wil.

Heb je gevoelens over zelfdoding? Praten kan opluchten. Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Afvalwaterzuivering gaat renoveren en biogas opwekken

In 2025 begint een grote verbouwing van de afvalwaterzuivering in Almere. Dat is nodig omdat de stad groeit en er dus steeds meer afvalwater uit het riool naar de zuivering komt. Het waterschap zet tegelijk in op verduurzaming. De afvalwaterzuivering in Almere stamt uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. “Vanwege de leeftijd moeten we renoveren, en dat combineren we nu met een capaciteitsuitbreiding”, legt heemraad Jo Caris uit. […]

today2 april 2024 4


0%