Nieuws

Dit zijn alle activiteiten in Almere Stad op Koningsdag

today25 april 2024 6

Achtergrond
share close

Op Koningsdag is er in Almere van alles te doen. De festiviteiten beginnen al op Koningsnacht en zullen de dag erop worden voortgezet. Naast de traditionele vrijmarkten zullen er ook optredens door verschillende artiesten worden verzorgd en zet de horeca de deuren wagenwijd open voor het feestende publiek.

Koningsdag Almere Centrum

Vanwege de drukte wordt er aangeraden om met de fiets, brommer of het openbaar vervoer naar het centrum te gaan. Er wordt – net zoals vorig jaar tijdens koningsdag – veel drukte verwacht omdat bekende en minder bekende artiesten een koninklijk feest op de grote markt gaan geven. Daarnaast wordt vrijwel het hele stadshart opengesteld voor de traditionele vrijmarkt. Hieronder een overzicht van de activiteiten op Koningsdag.

ALLY Kingsday

Wat: optredens van verschillende artiesten.

Waar: Grote Markt.

Wanneer: vrijdag 26 april en zaterdag 27 april.

 

Koningsmarkt

Wat: markt met eten, drinken, kleding en activiteiten.

Waar: het hele stadshart, Stadhuisplein en Forum.

Wanneer: vrijdag 26 april om 17:00 t/m zaterdag 27 april om 17:00.

 

Cafe op 2

Wat: live muziek en DJ

Waar: Stadhuisplein 2

Wanneer: vrijdag 26 april vanaf 20:00

Verder zullen er door het hele centrum foodtrucks en stands staan. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Visit Almere. Hier zijn ook alle tijden en voorzieningen te vinden. Ook informatie met betrekking tot regelgeving en handhaving en plattegronden zijn op deze pagina te zien.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Bewoners van Odeonpark starten petitie vanwege onveiligheid in de wijk

Bewoners van het Odeonpark zijn een petitie gestart omdat ze zich niet veilig voelen in hun wijk. De afgelopen tijd merken de bewoners dat het steeds onveiliger wordt in de wijk. Met deze petitie hopen zij dit onder de aandacht te brengen en een passende oplossing te vinden. Volgens de bewoners is er een toename aan incidenten in de wijk. Er wordt gesproken over vechtpartijen, overlast van hangjongeren en daklozen […]

today25 april 2024 2


0%