Nieuws

Deze Almeerders staan in de Quote 500

today1 november 2023 24

Achtergrond
share close

De Quote 500 zet jaarlijks de 500 rijkste Nederlanders op een rij. Dit jaar wisten twee Almeerders zich niet alleen opnieuw een plek te verwerven op deze lijst, ook hun vermogens stegen ten opzichte van vorig jaar.

Almeerder Bob Bulder (62) is grootaandeelhouder van het modebedrijf Just Brands, onder andere bekend van PME Legend. Quote schat zijn vermogen op 175 miljoen euro, wat een stijging van 12,9 procent is vergeleken met vorig jaar. Dit jaar staat Bulder op plaats 347 in de top 500 rijkste Nederlanders. Dat is een stijging ten opzichte van zijn positie vorig jaar, toen hij de 361e plaats behaalde.

Jan Bun (62) uit Almere is de eigenaar van 26 Albert Heijn-winkels. Hij investeerde vorig jaar ook in de bouw van 94 appartementen in Apeldoorn. Daarnaast is hij sponsor van de Almeerse Hockey Club. Het vermogen van Bun wordt geschat op 135 miljoen euro, wat een stijging van 3,8 procent ten opzichte van vorig jaar betekent. Desondanks eindigt hij dit jaar op positie 460 in de top 500 rijkste Nederlanders, twaalf plekken lager dan zijn vorige positie.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Plan voor bouw 831 woningen op bedrijventerrein Randstad van tafel

Er moet een nieuw plan komen voor woningbouw op bedrijventerrein Randstad. De gemeente gaat daarover in gesprek met projectontwikkelaar Seinhuis en woningcorporatie De Alliantie. Een nieuw plan is nodig omdat het oorspronkelijke plan om 831 woningen te bowuen, dat door de gemeenteraad al was goedgekeurd, niet doorgaat. Het college van burgemeester en wethouders heeft in antwoorden op vragen van BIJ1 over de voortgang van het project laten weten dat de projectontwikkelaar niet […]

today1 november 2023 6


0%