Nieuws

Campinggasten in Almere balen van het slechte weer

today1 augustus 2023 32

Achtergrond
share close

Warme truien en af en toe schuilen in de tent. Gasten die verblijven op Camping Waterhout in Almere Stad balen van de regenbuien. De zomervakantie is nog maar net begonnen, maar de zon is in Almere nog weinig te zien.

“Mei en juni waren schitterend, zonovergoten, bloedheet” , vertelt Jeanine Fokkens van Camping Waterhout. “We zien de zon nog wel, maar het is anders.” Ondanks het slechte weer houden de campinggasten de moed erin: “Het is niet het beste weer, maar we vermaken ons wel.”
Een andere kampeerder zegt: “Wel jammer dat het zonnetje niet continu schijnt. Dit seizoen is heel slecht, maar ja, wat doe je eraan.”

Campinggasten in Almere balen van het slechte weer

Om de goede sfeer erin te houden kwam zaterdagavond Shantykoor Almere langs voor een optreden. “Wat was het een gezellig, vrolijk, meezingende publiek optreden, SUPER!” schreef het koor op Twitter. De campinggasten hadden geluk, want zelfs de zon liet zich zaterdag (en zondag) even zien.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeers initiatief organiseert voortaan Opkikkerdagen voor gezinnen met een zieke ouder

Stichting Opkikker uit Almere richt zich voortaan ook op gezinnen waarbij een ouder ziek is. De stichting staat bekend om Opkikkerdagen voor ernstig zieke kinderen, maar dat wordt nu uitgebreid. Tijdens speciale dagen worden de gezinnen in het zonnetje gezet en verwend, zodat ze iets moois kunnen beleven in een heftige tijd. “Wij zagen dat er eigenlijk niets landelijks is voor gezinnen waarbij een ouder ernstig ziek is. Omdat wij […]

today31 juli 2023 25


0%