Nieuws

Bewoner asielzoekerscentrum Almere lichtgewond na steekpartij

today29 februari 2024 2

Achtergrond
share close

Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum aan de Engelse Mijl in Almere Stad is woensdagmiddag een bewoner lichtgewond geraakt. De politie meldt dat er iemand is aangehouden.

Rond 12.10 uur kregen twee bewoners van het azc bij sportpark Fanny Blankers-Koen ruzie en werd er gestoken. De politie en ambulance rukten uit. Het slachtoffer kon ter plaatse behandeld worden en is niet in levensgevaar.

In het asielzoekerscentrum worden momenteel 800 mensen opgevangen. Sinds oktober 2021 is een tijdelijke noodopvang ingericht voor 448 vluchtelingen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gemeente wil blauwe parkeerzones voor garages Almere Haven

De gemeente Almere wil bij de Brinkgarage en Sluisgarage in Almere Haven een blauwe zone instellen. In deze blauwe zones mag een auto maximaal twee uur geparkeerd staan. “We willen de zone instellen om de parkeerplaatsen op de begane grond zoveel mogelijk beschikbaar te hebben voor korte parkeerders”, legt de gemeente uit. Bewoners en bezoekers die langer willen parkeren, kunnen dan gebruik maken van de bovenverdiepingen of de omgeving. Volgens […]

today28 februari 2024 3


0%