Nieuws

Almere Floats kan niet verplaatst worden

today28 juli 2023 23

Achtergrond
share close

Almere Floats dat op zaterdag 22 juli en zondag 23 juli zou plaatsvinden op het stadsstrand aan de Esplanade en het Weerwater kan niet verplaatst worden. Dat laat de organisatie van het evenement weten. Ze zijn nog bezig om te kijken of Almere Floats misschien op een andere datum kan plaatsvinden deze zomer, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt.

De organisatie liet afgelopen week weten dat het evenement niet kon doorgaan vanwege het slechte weer. Destijds zouden ze nog kijken of het verplaatst kon worden, maar dat blijkt nu waarschijnlijk niet te kunnen.

Ze hopen nog op een nieuwe datum voor het drijvende evenement richting het einde van de zomer, maar daar ziet het er volgens de organisatie niet naar uit. Er zijn volgens hen zo veel evenementen op de Esplanade gepland dat er geen ruimte over is om Almere Floats te houden.

Toch vertellen ze dat ze een eventuele optie openhouden om het evenement te laten plaatsvinden, mocht er zich een gaatje voordoen en het weer goed genoeg zijn.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gemeente wil ruim 92 miljoen euro investeren in verduurzaming gemeentelijke gebouwen

De gemeente Almere wil de komende 10 jaar 92,4 miljoen euro investeren om 144 gebouwen in de stad te verduurzamen. Almere zegt de ambitie te hebben de eerste energieneutrale stad van Nederland te worden. Daarom is volgens het college van B & W nodig om ook de gemeentelijke gebouwen aan te pakken. Dat moet bovendien dienen als voorbeeld voor ondernemers en huiseigenaren. In het coalitieakkoord is afgesproken om verder te […]

today27 juli 2023 73


0%