Nieuws

Almeerse vrouw met drugs in woning mag definitief haar huis niet meer in

today10 april 2024 2

Achtergrond
share close

Een vrouw uit Almere moet binnen vier weken haar woning aan de Oldewierde in Haven verlaten. Eigenlijk had ze al voor eind januari weg moeten zijn, maar ze woont er nog steeds. De Almeerse moet het huis uit omdat daar harddrugs zijn gevonden en het vermoeden bestaat dat er werd gedeald vanuit de woning. Ook hadden buren geklaagd over overlast en een vervuilde tuin. 

De verhuurder van het pand, woningcorporatie De Alliantie, eiste dinsdagochtend dat mevrouw de woning leeg achterlaat op 8 mei. Gebeurt dit niet, dan draait ze op voor de ontruimingskosten.

Volgens haar advocaat heeft mevrouw het financieel niet makkelijk en is zij daarom bereid het pand (met hulp) leeg te halen.

Gesloten woning

Op 4 december vorig jaar trof de politie in haar huis een hoeveelheid drugs aan die groter is dan alleen voor eigen gebruik. Daarnaast verhuurde zij een deel van haar woning aan twee mensen. Dat stel zou drugs hebben gedeald.

Toen ook nog de buren begonnen te klagen over overlast en een vervuilde tuin, besloot de burgemeester eind vorig jaar de woning voor drie maanden te sluiten.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Baby-banenmarkt om aandacht te vragen voor lerarentekort

Basisschool School van Vrede uit Almere Buiten wil meer aandacht vragen voor het landelijke lerarentekort. Daarom organiseert de school op 24 april een baby-banenmarkt. Op deze dag kunnen baby’s, peuters en kinderen ‘solliciteren’ voor de functie als toekomstige leraar. De school hoopt hierdoor het bewustzijn rondom het tekort te vergroten. “Laten we samen de eerste stappen zetten naar een oplossing voor het lerarentekort, met een glimlach en hoop voor de […]

today10 april 2024 4


0%