Nieuws

‘Zieke mansion’ van rapper Boef in Almere te koop

today31 oktober 2023 16

Achtergrond
share close

In Almere Overgooi staat het huis van rapper Boef, artiestennaam van Sofiane Boussaadia, te koop. De vraagprijs van de villa, met een oppervlakte van 325 vierkante meter, bedraagt momenteel zo’n 2,1 miljoen euro. In 2019 betaalde hij 1,43 miljoen euro voor het huis in de Almeerse villawijk.

Boef is nu na vijf jaar klaar om afscheid te nemen van zijn huis. Op Instagram schreef hij al: “Het is tijd voor iets nieuws.” Boef noemde zijn huis een ‘zieke mansion’ tijdens een rondleiding met Quote, omdat er geen gebrek aan luxe is.

Zijn ‘mansion’ bezit namelijk over een zwemvijver, thuisbioscoop, fitnessruimte, voetbalveld in de tuin en garage met plek voor 20 auto’s. Het huis heeft daarnaast ook nog zeven kamers waarvan twee bad- en slaapkamers, een marmeren vloer, suède hoekbank en elektronische open haard.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Failliet kantoorartikelenbedrijf Staples uit Almere overgenomen

E-commercebedrijf 123inkt.nl neemt Staples Benelux over, waardoor een doorstart van het failliete Almeerse kantoorartikelenbedrijf een feit is. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. Volgens 123inkt.nl wordt hiermee ‘het belangrijkste deel van de werkgelegenheid in Almere veiliggesteld’. Onduidelijk is hoeveel werknemers er bij het bedrijf in dienst zijn. Staples had het financieel zwaar en werd eerder dit jaar failliet verklaard. Vanuit het distributiecentrum in Almere levert het bedrijf naar eigen zeggen […]

today31 oktober 2023 10


0%