Nieuws

Woningcorporatie Dudok Wonen trekt zich terug uit Almere

today15 mei 2024 1

Achtergrond
share close

Woningcorporatie Dudok Wonen gaat geen nieuwe woningen meer bouwen in Almere . Dat heeft de corporatie samen met de gemeente Almere besloten. De organisatie gaat zich weer volledig richten op de regio Gooi & Vechtstreek, waar het van oorsprong actief is.

Dudok Wonen kwam een paar jaar geleden op verzoek van de gemeente Almere naar de stad om sociale huurwoningen te bouwen. Nu de andere woningcorporaties de vraag naar woningen in Almere weer goed kunnen opvangen, hebben de gemeente en Dudok Wonen besloten om de samenwerking te beëindigen.

Hoewel Dudok Wonen stopt met nieuwbouw in Almere, blijft het bedrijf wel actief in de stad. Het complex De Driehoek in Almere Poort blijft in handen van Dudok Wonen en zal door de corporatie worden verhuurd. Daarnaast zal de bouw en verhuur van 22 woningen aan de Kroatiëkade in Poort worden doorgezet.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nobel Run uitverkocht: 1.250 deelnemers doen mee

In Nobelhorst vindt zondag 19 mei de zesde editie van de Nobel Run plaats. Tijdens het hardloopevenement worden er verschillende routes door de natuur van Almere Hout afgelegd. Met 1.250 deelnemers is de wedstrijd uitverkocht. De organisatie verwacht zo’n 3.000 bezoekers bij het evenement. Achter de schermen wordt de Nobel Run georganiseerd door een hechte vriendengroep met dezelfde passie: hardlopen. Na het opzetten van de runclub Nobel Runners wilde de […]

today14 mei 2024 1


0%