Nieuws

Woensdagnacht werkzaamheden aan parallelbaan A6

today6 december 2023 39

Achtergrond
share close

In de nacht van woensdag 6 december op donderdag 7 december zijn er werkzaamheden op de parallelbaan van de A6 in de richting Lelystad. De toerit Almere Stad West S101 in de richting Lelystad wordt afgesloten. Ook de parallelbaan wordt vanaf de afrit Almere Haven S102 tot de afrit Almere Stad, Veluwedreef S103 afgesloten.

In opdracht van Rijkswaterstaat worden er onderhoudswerkzaamheden aan het gladheidsmeldsysteem uitgevoerd op de parallelbaan van de A6 in de richting Lelystad. Tussen 22.00 en 05.00 uur wordt de toerit Almere Stad West S101 in de richting Lelystad afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de af- en toerit 1 Muiderberg.

Afrit Almere Haven tot Almere Stad afgesloten

Tussen 22:00 en 02:00 uur is ook de parallelbaan afgesloten vanaf de afrit Almere Haven S102 tot de afrit Almere Stad, Veluwedreef S103. Ook hier gaat het om onderhoudswerkzaamheden aan het gladheidsmeldsysteem van Rijkswaterstaat.

De toerit 2 Almere Poort in de richting Lelystad wordt afgesloten. Hier is de omleiding ook via de af- en toerit 1 Muiderberg. Het verkeer voor de afrit Almere Haven S102 wordt dan geadviseerd om te rijden via af- en toerit Almere Stad S103.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Vanaf 2028 worden winkelcentra in Almere emissieloos

De winkelcentra in Almere Stad, Buiten en Haven worden vanaf 2028 zero-emissiezones. Dat houdt in dat er strengere regels komen voor de auto’s en vrachtwagens die in de gebieden rijden en winkels bevoorraden. De gemeente gaat de komende jaren met ondernemers in gesprek over de nieuwe regels. Almere is één van de 30 steden in Nederland die bezig is met de invoering van zero-emissiezones. Daar mogen over een aantal jaar […]

today6 december 2023 11


0%