Nieuws

Werkzaamheden vanaf 7 februari: acht bruggen in Almere niet veilig genoeg

today5 februari 2024 2

Achtergrond
share close

Acht bruggen aan de Waddendreef in Almere voldoen niet aan de verkeersveiligheidsrichtlijnen. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente. Op 7 februari beginnen de eerste werkzaamheden. Het verkeer wordt daarom omgeleid. Dit duurt volgens de gemeente tot halverwege maart.

Het gaat om een verhoging van de leuningen van de Noord- en Zuidkanten van de 2e Beatrixpoort, de 2e Parkweteringbrug, de 2e Prinsenpoort en de Landvoogdpoort. De 2e Prinsenpoort wordt als eerste onder handen genomen.

Tijdens de werkzaamheden aan de brug is er een afsluiting voor doorgaand verkeer buiten de spitsuren. Het verkeer wordt omgeleid via de Stedendreef en de Spoordreef. “De omleidingsroutes worden aangegeven met bekende, gele informatieborden”, meldt de gemeente.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Deze vijf politici gaan in raadsenquête debacle rond Floriade onderzoeken

De samenstelling van de onderzoekscommissie Raadsenquête Floriade is bekendgemaakt. Gemeenteraadsleden Brent Hadderingh (FvD), Willem Knemeijer (VVD),Ton Theunis (Almere Partij), Erik Theunissen (PvdA) en Kjell van Wijlandt (PvdD) zijn voorgedragen om namens de gemeenteraad te onderzoeken wat er mis is gegaan met de Floriade. De raad moet het vijftal nog wel officieel benoemen. Het evenement in 2022 werd een groot financieel debacle voor de stad. Een raadsenquête is het zwaarste middel waar […]

today1 februari 2024 4


0%