Nieuws

Werkzaamheden aan de Hogering en Buitenring

today6 oktober 2023 11

Achtergrond
share close

In de weekenden van 6 tot en met 9 oktober en van 13 oktober tot en met 15 oktober zijn er werkzaamheden aan twee kruisingen op de Hogering en Buitenring. Er wordt asfalt vervangen en ook de geleiderails krijgen een opknapbeurt. De bedoeling is om te starten vanaf 20.00 tot 06.00 in de ochtend.

Er is dan beperkte toegang naar de kruising van de Buitenring. Daarnaast is de kruising Hogering vanaf de Markerkant volledig gesloten. De omleiding loopt via de Muziekdreef.

De werkzaamheden zijn onderdeel van een al langer lopend onderhoudsproject tussen 28 augustus en 27 november. Daarbij worden de Hogering en Buitenring grondig aangepakt door de provincie Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse juf Cora is de beste juf van Nederland

Cora Posthumus van het Taalcentrum in Almere mag zich een jaar lang ‘docent van het jaar’ noemen in het primair onderwijs. De prijs werd donderdag op de ‘Dag van de Leraar’ uitgereikt door demissionair onderwijsminister Mariëlle Paul. In totaal maakten drie docenten kans in deze categorie. Posthumus maakt zich al twintig jaar sterk voor gespecialiseerd en intensief taalonderwijs voor jonge nieuwkomers. Eén jurylid was zo geraakt door haar verhaal dat […]

today6 oktober 2023 8


0%