Nieuws

Werkzaamheden aan de bruggen op de Havendreef

today21 mei 2024 1

Achtergrond
share close

De gemeente Almere neemt één voor één de bruggen op de Havendreef in Almere Stad onder handen. Van woensdag 22 mei tot en met dinsdag 18 juni zijn er werkzaamheden. De werkzaamheden beginnen bij de Gooisekantpoort, de eerste brug vanaf de A6. Daarna volgen de Veeregrachtpoort en als laatste is de Honkbalpoort aan de beurt.

De brugleuningen van de bruggen worden ongeveer 70 centimeter hoger gemaakt. Daarnaast worden er waar nodig houten of stalen vangrails geplaatst om gevaarlijke situaties te voorkomen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spitsuren, van 9.00 tot 15.00 uur. De omleidingen worden aangegeven met behulp van de bekende gele borden.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse verkeersregelaar populair in Den Haag: heeft altijd een lach op zijn gezicht en groet iedereen

Verkeersregelaar ‘Magic Mike’ heeft een lach op zijn gezicht en zegt iedereen gedag. De Almeerder houdt van zijn werk en dat valt veel mensen op, schrijft Omroep West. Hij regelt voor de komende tijd het verkeer bij de bouwplaats naast Den Haag Centraal. Mike Kirk-Mensah staat bij een wegafsluiting en wijst fietsers en voetgangers de goede kant op. ‘Magic Mike’, zoals zijn collega’s hem noemen, groet iedereen die voorbijkomt. Mike […]

today21 mei 2024 1


0%