Nieuws

Wegwerkzaamheden bedrijventerrein De Steiger in Haven

today3 juni 2024 2

Achtergrond
share close

Vanaf maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni zijn er asfaltwerkzaamheden op bedrijventerrein De Steiger. Eerst wordt de huidige laag asfalt verwijderd, waarna de rijbaan opnieuw geasfalteerd wordt met nieuwe belijningen en markeringen. De werkzaamheden vinden in twee fasen plaats.

De eerste fase is van 3 tot 7 juni. In deze periode vinden de werkzaamheden plaats tussen de Noorderdreef en de Steigerdreef. De tweede fase is van 10 tot en met 14 juni. In deze periode wordt er geasfalteerd tussen de Steigerdreef en Gildemark.

Gemeente Almere
Bereikbaarheid

Tijdens het eerste deel blijven de aangrenzende fiets- en voetpaden toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Ook de bedrijven in het werkgebied blijven bereikbaar. Verkeersregelaars zorgen voor de toegang tot het werkgebied voor bewoners, bezoekers en bestemmingsverkeer. De busbaan blijft beschikbaar voor het busverkeer.

Het bestemmingsverkeer voor De Steiger 50 en verder wordt tijdens het eerste deel van de werkzaamheden omgeleid via de Noorderdreef, Steigerdreef en Verlengde Steiger. Tijdens het tweede deel van de werkzaamheden kan het bestemmingsverkeer en het doorgaand (fiets)verkeer de weg vervolgen via Gildemark en de zijstraten van De Steiger.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Bushalte Vlotbrugweg in Almere Buiten vervalt binnenkort

De bushalte Vlotbrugweg in Almere Buiten komt te vervallen van 3 juni 04.00 uur tot en met 30 juli 23.00 uur. De halte vervalt vanwege verkeersdrukte. Buslijn 22 Station Buiten – Pontonweg rijdt een gewijzigde route. Er zijn op dit moment ook werkzaamheden aan de Vlotbrugweg en de Draaibrugweg op bedrijventerrein De Vaart. Deze begonnen op 15 april en eindigen eind dit jaar. Tijdens de werkzaamheden wordt een deel van de […]

today3 juni 2024 2


0%