Nieuws

Wat is er dit weekend te doen in Almere

today13 oktober 2023 9

Achtergrond
share close

Naar het Oktoberfest, een escape room doen, of rustig door de natuur wandelen? Bekijk hier wat er allemaal te doen is in Almere.

1. JUST ESCAPE: Halloween ten colours
Wanneer: Vanaf vrijdag 13 oktober tot en met dinsdag 31 oktober
Waar: Just Escape, Tussen de Vaarten
Entree: losse escape room (2 tot 3 personen) – €85
battle (4 tot 6 personen) – €150
In deze escape room, volledig getransformeerd in de Halloween-sfeer, moet je door 10 verschillende kamers je weg naar buiten zien te vinden. Durf jij het aan? Boek dan hier via hun site.

2. Oktoberfest
Wanneer: Zaterdag 14 oktober van 19:30 – 03:00 uur
Waar: Poppodium de Meester, Almere Stad
Entree: €7,50
Op de zaterdagavond begint het Oktoberfest in Almere. In samenwerking met studentenvereniging Endzijn organiseren zij het feest. Je kan Duits bier drinken, er zijn lederhosen, bierpullen en dirndl’s. Bij entree krijg je al een bierpul cadeau. LET OP: prijzen verschillen aan de deur en kassa.

3. Natuurexcursie in het Vroege Vogelbos
Wanneer: Zondag 15 oktober van 11:00 – 13:00 uur
Waar: Vroege Vogelbos (Muiderweg 8), Almere Haven
Entree: €2,50 voor kinderen, €5,00 voor volwassenen & gratis voor IVN-leden
Deze keer wordt tijdens de natuurexcursie het Vroege Vogelbos bezocht, met als thema “Oude bomen en paddenstoelen”. Het Vroege Vogelbos is het oudste bosgebied van Almere, maar is niet bij iedereen even bekend. Het was het eerste bos dat zo’n 50 jaar geleden in Almere werd aangelegd met tóen nog de naam Beginbos. De wandeling staat in het teken van oude bomen en de herfst en dus zeker ook van paddenstoelen.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Aangepaste dienstregeling dit weekend op spoor Almere Centrum

Treinen rijden van 14 oktober 05:00 tot en met 16 oktober 05:25 met een aangepaste dienstregeling op het spoor bij Almere Centrum. Het gaat om het traject Hoofddorp- Almere Centrum en het traject Amsterdam Centraal- Almere Centrum. Het is dus niet zo dat er geen treinen meer rijden, maar er rijdt dus een aangepaste dienstregeling op de aangegeven trajecten. Die aanpassing geldt enkel voor de intercity treinen die er rijden […]

today13 oktober 2023 6


0%