Nieuws

Wat is er dit weekend te doen in Almere?

today4 augustus 2023 65

Achtergrond
share close

Naar een bosbouwvakkermiddag, knutselen in het Almeerderhout of naar een feest met een walk-in buffet? Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere.

1. Bosbouwvakkermiddag

Wanneer: Donderdag 3 augustus van 13:00 tot 16:00 uur

Waar: De Kemphaan

Entree: €2,00

Donderdag is er op de Kemhaan een bosbouwvakkermiddag. Er zijn verschillende activiteiten. Zo kun je op zoek gaan naar verhalen die verborgen zitten in diverse voorwerpen, een vogelvoederbakje maken, luisteren naar de bijenpraatjes van een imker, bijenkaarsen rollen en een bosbouwvakkerles volgen.

2. Knutselen in het Almeerderhout

Wanneer: Donderdag 3 augustus en vrijdag 4 augustus van 12:00 tot 16:00 uur

Waar: Kemphaanlaan 4

Entree: Volwassenen €6,50

In het Buitencentrum Almeerderhout kun je op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag knutselpakketten ophalen en kun je een naamketting, vlinder of papegaai maken.

3. Tropical Temptations

Wanneer: Zaterdag 5 augustus van 17:00 tot 01:00 uur

Waar: Witte Huis

Entree: €35,00

In Het Witte Huis aan de Antennestraat in Almere Stad wordt zaterdag een Switi Dinner & Dance Party door Partyplans en Suri Xprez georganiseerd. Er is een 12-gangen walk-in buffet en muziek van Sabroso. Tijdens dit evenement worden verschillende aspecten van cultuur, kunst, tradities en creativiteit gevierd.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Minder dienstauto’s, wethouders vaker met OV en op de fiets

De burgemeester en wethouders van Almere kunnen voortaan minder makkelijk met een dienstauto naar afspraken reizen. De gemeente heeft het vervoerbeleid aangepast. Voortaan zijn er niet 3, maar 2 auto’s met chauffeur beschikbaar voor het college. De wethouders moeten dus vaker gebruik maken van alternatieve vervoermiddelen, zoals het openbaar vervoer, een deelauto, of de fiets. “Veel wethouders fietsten al door de stad naar afspraken”, vertelt een woordvoerder van de gemeente. […]

today4 augustus 2023 28


0%