Nieuws

Vrouw tijdens Koningsdag vermoedelijk mishandeld met boksbeugel

today7 mei 2024 6

Achtergrond
share close

Op het Schipperplein in Almere Centrum heeft tijdens Koningsdag een zware mishandeling plaatsgevonden. Het begon als een opstootje tussen twee groepen jongeren wat eindigde in een zware mishandeling. Het slachtoffer is hierbij vermoedelijk op haar hoofd geslagen met een boksbeugel.

De melding kwam rond 17:50 uur binnen bij de politie. Het slachtoffer was aanwezig op het Schipperplein toen de ruzie ontstond. Zij is vervolgens met een hard voorwerp op haar hoofd geslagen. De politie vermoedt dat dit een boksbeugel was.

De verdachte wordt omschreven als een minderjarige jongen met een licht getinte huidskleur. Hij zou ongeveer 1,65 meter lang zijn en droeg tijdens het incident een grijs Nike trainingspak. De politie is een onderzoek gestart en zoek getuigen en camerabeelden van het incident.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Proef met nieuw beveiligingssysteem voor treinen tussen Almere-Zwolle definitief van de baan

De proef waardoor er in 2027 vier maanden lang geen treinen tussen Almere Oostvaarders en Zwolle zouden rijden, gaat definitief niet door. Dat schrijft staatssecretaris Vivianne Heijnen in een brief aan de Tweede Kamer. De hinder die de proef zou opleveren, is groter dan voorzien. Twee jaar geleden maakte het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bekend dat in 2027 de treindienstregeling van de Hanzelijn en een gedeelte van de Flevolijn voor drie tot […]

today7 mei 2024 2


0%