Nieuws

Vrouw steekt moeder en zoon in nek: 3 jaar cel en tbs

today28 september 2023 7

Achtergrond
share close

Een 38-jarige vrouw uit Almere is woensdag veroordeeld tot een celstraf van drie jaar en tbs. De rechtbank in Lelystad acht bewezen dat ze twee mensen probeerde te doden op 11 mei vorig jaar in de Almeerse Allendestraat. Tijdens een ruzie stak ze hen met een mes in hun nek.

Op die bewuste dag reed de Almeerse rond een uur of één in de middag met de auto naar de Allendestraat. Daar verbleef haar ex bij haar broer, vertelde ze tijdens de rechtszitting twee weken terug. Ze wilde hem haar huissleutels brengen, zodat hij weer bij haar kwam wonen. Ze had de nacht ervoor cocaïne gebruikt.

Toen ze eenmaal bij haar broer aanbelde, kwam er geen reactie en gooide ze de sleutels tegen het raam. Twee mannen kwamen daarop naar buiten om haar duidelijk te maken dat ze moest weggaan. Plots pakte ze een mes uit haar tas en stak ze een van hen.

Toen de buurvrouw ook naar beneden kwam, omdat ze zag dat haar zoon werd belaagd, sloeg ze de vrouw met een bezem. De Almeerse stak haar vervolgens ook in de nek. In het ziekenhuis werd bij de slachtoffers geconstateerd dat de slagaders op een haar na niet geraakt waren.

Het vonnis was conform de eis van de officier van justitie.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Floriade BV blijft bestaan, onduidelijk wat bedrijf gaat doen

Floriade BV blijft bestaan, onduidelijk wat bedrijf gaat doen InOpmerkelijk/Politiek28 september 20232 min leestijd Floriade BV, het bedrijf dat in het leven werd geroepen om de Floriade in Almere te organiseren, wordt niet opgeheven. Dat blijkt uit het jaarverslag van het bedrijf. In plaats daarvan gaat de BV mogelijk door onder een andere naam en met een ander doel. Wat het bedrijf precies gaat doen, is nog niet duidelijk. Het […]

today28 september 2023 11


0%