Nieuws

Vrouw (23) krijgt schadevergoeding van gemeente Almere na klap met hoofd tegen ijzeren hek

today20 maart 2024 3

Achtergrond
share close

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht (JBL&G) meldt dat een 23-jarige vrouw uit Almere, die eind vorig jaar met haar hoofd tegen een ijzeren hek reed terwijl ze op de scooter zat, een schadevergoeding krijgt van de gemeente Almere.

De vrouw reed op haar scooter in het donker door de tunnel op de P.J. Oudweg en botste tegen het ijzeren hek, dat op ooghoogte hing aan het einde van de tunnel. Ze raakte ernstig gewond en diende een claim tot schadevergoeding in. De verzekeraar van de gemeente Almere erkende de aansprakelijkheid, meldt JBL&G.

Waarom het hek op ooghoogte aan het einde van de tunnel hing, is nog niet duidelijk. Uit foto’s bleek dat de tunnel eigenlijk afgesloten had moeten zijn vanwege werkzaamheden, maar dat de wegafzettingsborden die avond aan de kant van de weg lagen.

De vrouw hield ernstige pijnklachten over aan het ongeluk. Ook was er sprake van arbeidsongeschiktheid en studievertraging. De totale schade wordt nog berekend door JBL&G

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Dit zijn de 5 leukste lente activiteiten in Almere

Nu de winter op zijn retour is en de temperaturen weer stijgen, kunnen mensen genieten van het zonnige buitenleven. Almere is bij uitstek geschikt om de lente optimaal te ervaren. Er is van alles te doen in en rondom de stad. We hebben om deze reden de 5 leukste lente activiteiten in Almere op een rijtje gezet. Lente activiteiten in Almere Almere staat bekend om de verscheidenheid aan kunst, cultuur […]

today20 maart 2024 4


0%